Bärhjälp Göteborg är mycket stolta för att kunna stå till tjänst och hjälpa dig med att starkt och kvalitativt kunna flytta och bära men även transportera. Vi tycker att det är mycket viktigt att man anlitar en firma man kan ha bra kontakt med och känner att de tjänster och leveranser som erbjuds håller den kvalitet som man efterfrågar. Våra tjänster har vi utformat ut efter vi anser vara de som idag är mest attraktivt och efterfrågat på marknaden. Vi har länge ansett att det är kunden som bestämmer och att kunden alltid ska vara i centrum. Tack vare den inställningen kan vi idag stolt anse oss som en av de främsta flytt och bärhjälpsfirmorna i Göteborg.

Just nu är vi glada att kunna erbjuda dig följande tjänster:

Bärhjälp Göteborg:

  • Bärhjälp
  • Bärhjälp Privat
  • Bärhjälp Företag
  • Flytt
  • Transport

Bärhjälp

Vi är ett väletablerat bärhjälp och flyttföretag från Göteborg och vi hjälper dig gärna att flytta i förväg så att du kan få tid att förbereda och packa saker. Vi tillhandahåller tjänster från privatpersoner till små och stora företag, entreprenörer för icke-kommersiella till kommersiella ändamål.

Bärhjälp Privat

Vi erbjuder bärhjälp privat och även våra tjänster till icke-kommersiella kunder. Vi kommer att ta hand om alla saker i ditt rum, men också givetvis att ta bort väggbonader försiktigt, och packa dem med största omsorg.

Bärhjälp Företag

Vi tar hand om din kontorsflytt flytta som vi erbjuder robusta lådor för packning alla saker. Oavsett vilken typ av verksamhet du har är vi experter på att göra alla tunga lyft och hantera alla ömtåliga objekt. Vi ser även till att lådorna kan bära rätt tung last, och vi lägger stoppning till ömtåliga föremål. Sen ser vi till att packa så mycket vi kan i en låda. Men aldrig göra det för tungt, eftersom paketet ska kunna lyftas från marken utan krångel. Vi tar också hand om målade ytor och ser till varje hörn.

Transport

Vi packar alla dessutom saker med rätt effektivitet, och i stora flyttlådor. Sen kommer vi alltid att flytta de väsentliga rutorna i förväg så att du förbereder dig.